بررسی منابع ویتامین F، خواص و منابع آن
اسیدهای چرب ضروری که گاهی به نام ویتامین «F» خوانده میشوند از دو نوع اسیدچرب، لینئولیگ اسیدLA) ) و آلفا لینئولیک اسید LNA) ) تشکیل شدهاند. دو دستهبندی مقدماتی از EFAها (یا همان اسیدهای چرب ضروری) امگا3 و امگا6 است که حاوی لینئولیک اسید و گاما لینئولیک اسید است.
اسید لینولئیک به عنوان مهمترین اسیدهای چرب در نظر گرفته میشوند. اسیدهای چرب ضروری از رسوب و انباشته شدن کلسترول در جدار رگها جلوگیری میکند، در لطافت پوست و مو مفید است، در برابر آثار زیان بخش اشعه ایکس تا حدودی بدن را محافظت میکند. با بیماریهای قلبی مبارزه میکند و برای کاهش وزن و سوختن چربیها موثر است.
[ بازدید : 37 ]ادامه مطلب
[ سه شنبه 6 اسفند 1398 ] 21:15 ] [ DELUXE4ever ]
[ ]