بررسی کوتاه آلرژیهای غذایی خطرناک
محققان بهوجود سلول جدیدی که بهنظرمیرسد سبب آلرژیهای غذایی مهلک میباشد پی بردهاند که این موضوع به توضیح اینکه چرا برخی از افراد واکنشهای آلرژیک شدید نشانمیدهند، کمک میکند و طی گزارشی که آن را «ماستسلهای موکوسی تولیدکنندهی IL-9» سلولهای MMC9 مینامند، این سلولها مقادیر زیادی از یک پروتئین ایمنی التهابی بهنام اینترلوکین9(IL-9) تولیدمیکنند که شوک آنافیلاکتیک را در پاسخ بهغذای خورده شده تقویت میکند که پیشتر از این، منبع اصلی سلولیIL-9 نامعین بود.
برای آغاز پاسخ آلرژی غذایی، بدن به داشتن سطحی از IgE نیاز دارد و همچنین جهت بروز پاسخ شدید و آنافیلاکسی، باید سلولهای MMC9 را نیز تولید کند؛ چرا که بدون این سلولها دچار آلرژیهای غذایی شدید نخواهد شد.
برچسب ها: آلرژیهای غذایی خطرناک , [ بازدید : 48 ]ادامه مطلب
[ جمعه 2 خرداد 1399 ] 2:21 ] [ DELUXE4ever ]
[ ]